200mm Solar Traffic Tailer pikeun Australia

anyar2-1

Cahaya Zenith ngamekarkeun produk anyar salaku pamundut customer trailer lalulintas solar.

Upami anjeun ngagaduhan cita-cita anyar urang tiasa babarengan ngembangkeunana

Ngeunaan tukang jahit lalu lintas surya inpormasi langkung seueur:

1. Solar-Powered sarta konsumsi kakuatan low.
2. Otomatis nyaluyukeun kacaangan dina beurang jeung peuting.
3. Kalawan struktur novel jeung penampilan nice.
4. Moveable tur merenah pikeun pamakéan.
5. sudut view badag tur hirup layanan Long.
6. Multi-lapisan disegel janten cai jeung lebu buktina.
7. Sistim optik unik tur uniformity luhur chromaticity.
8. Jarak tempoan panjang.
9. Diwangun-di controller sinyal calakan bebas.
10. tanaga surya cocog sareng kakuatan listrik. Sareng sistem gaduh Layanan Rahasia sareng fungsi kadali jauh.

Parameter teknis:

Parameter Téknis

Parameter listrik produk

Beureum LED: 90Pcs Kakuatan: ≤8W

Kakuatan panel surya: 100W

LED konéng: 90Pcs Power: ≤8W

Tegangan Panel Surya: 18V

Héjo LED: 90pcs Power: ≤8W

Kahirupan jasa panel surya: ≥20years

Rentang Suhu Operasional: -25 ℃ ~ + 60 ℃

Kapasitas Batre Panyimpenan Lead-asam: 100AH ​​/ 12V

MTBF: ≥10000H

hirup layanan normal batré:> 3 taun

Kelas IP: IP65

Tegangan gawé: 12V

Gelar Lampu Tunggal: 4500 ~ 6000 MCD

Poé cadangan > 5 poé

sudut nempoan: 30 ° (kénca & katuhu)

Garansi; 3 taun

 

Langkung seueur pilihan desain pikeun tukang jahit lalu lintas surya (hiji sisi, dua sisi, opat sisi duanana sayogi, 100mm, 200mm, 300mm lampu lalu lintas duanana tiasa dipasang dina trailer, maksimal tiasa naék jangkungna 3m):

anyar2-2
anyar2-3
anyar2-4
anyar2-5
anyar2-6
anyar2-7

Lamun perlu leuwih rinci, pls ulah ragu kontak sareng kami.

Zenith Lighting mangrupikeun produsén profésional lampu jalan surya, lampu jalan anu dipimpin, lampu lalu lintas, Lampu Tiang Tinggi, Lampu Banjir LED, lampu taman LED, Lampu Teluk Tinggi sareng sagala jinis tiang lampu.

Tuan Sam(G.Manajer)

+86-13852798247(whatsapp/wechat)

Alamat email:sam@zenith-lighting.com


waktos pos: Dec-14-2021