Sadayana Dina Hiji Uji Diri Sesar Lampu Jalan Surya

anyar1

Kadang customer mésér sadayana dina hiji lampu jalan surya di pasar, sabulan atawa dua bulan, lampu jalan surya teu jalan. Boga seueur alesan urang kedah terang kumaha mariksana ku nyalira. Upami lampu jalan surya ngagaduhan masalah, urang tiasa naroskeun ka supplier pikeun ngagantian.

Tapi seueur palanggan anu henteu terang kumaha ngalakukeunana, zenith ayeuna ngajarkeun anjeun kumaha ngalakukeun Uji Diri Sesar.

Cabut lampu, urang kedah ngaktipkeun saklar di tukangeun lampu saméméh instalasi, tapi urang ningali duanana lampu indikator na lampu teu hurung, jadi urang kudu ngeusi batre, Sacara umum urang nempatkeun eta dina panonpoé. , pastikeun nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung pikeun ngecas.

Upami lampu indikator masih teu hurung saatos sinar panonpoé ngecas, maka urang kedah muka kotak batré pikeun pamariksaan diri lampu, uji sareng analisa.

Kahiji unscrew screw jeung buka kotak supir

Urang nguji heula naha panel surya lepat, urang kedah milarian kabel panel surya.

Anjeun tiasa ningali logo panel surya di mimiti ti kénca ka katuhu logos on controller, sarta anjeun ogé tiasa ningali yén kabel kandel underneath panel surya nyaeta dimana panel surya nyambung ka controller.

Nalika urang nguji panel surya, urang kudu muka klip konektor WAGO jeung cabut kabel positif jeung negatif. Salajengna, cabut "multimeter" tur nyetel ka tegangan pikeun nguji tegangan panel surya. Tungtungna, urang tiasa ningali yén tegangan circuit kabuka nyaéta 21.5V, sabab panel surya urang téh 18V, sarta tegangan circuit kabuka dites nyaeta ngeunaan 22V, sangkan bisa nyaho nilai normal jeung panel surya berpungsi ogé.

Saatos nguji tegangan panel surya, urang ogé kedah nguji ayeuna. Punten setel "multimeter" sareng uji pen ka modeu ayeuna. Saatos tés, urang tiasa ningali nilai tegangan sareng arus. Salami ayeuna langkung ageung tibatan 0.1, maka panel surya saé, sabab arus panel surya aya hubunganana sareng intensitas lampu alami, sareng upami lampu natrual kuat, arusna tiasa langkung ageung.

Saatos nguji kami pikeun panel surya kami mendakan tegangan sareng arus panel surya aya dina kisaran normal, janten panel surya tiasa dianggo saé.

Salajengna urang kedah nguji tegangan batré. Nya kitu, urang unscrew konektor gancang batré jeung ngagunakeun "multimeter" pikeun pindah ka tegangan pikeun nguji. Kiyeu dina panyambungna tetep ka luhur, sareng sisi kénca positip sareng sisi katuhu négatip. Saatos nyambungkeun "multimeter", tegangan nyaéta 13.2V. Éta normal salami éta antara 10-14V. Lamun tegangan ngaleuwihan rentang ieu, batréna abnormal.

Upami panel surya atanapi batréna henteu gagal sareng lampu masih teu tiasa dianggo, sesarna tiasa aya dina pangontrol.

Upami aya masalah sareng batré saatos uji tegangan, urang tiasa ngeusi batre nganggo carjer AC, atanapi langsung ngarobih batréna pikeun nguji pikeun ningali naha lampu tiasa dihurungkeun sacara normal.

Upami batréna masih teu diaktipkeun ku carjer AC, teras aya anu lepat dina batréna.

Lamun perlu leuwih rinci, pls ulah ragu kontak sareng kami.

Zenith Lighting mangrupikeun produsén profésional lampu jalan surya, lampu jalan anu dipimpin, lampu lalu lintas, Lampu Tiang Tinggi, Lampu Banjir LED, lampu taman LED, Lampu Teluk Tinggi sareng sagala jinis tiang lampu.

Tuan Sam(G.Manajer)

+86-13852798247(whatsapp/wechat)

Alamat email:sam@zenith-lighting.com


waktos pos: Dec-14-2021